Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Φωτορεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση του Π.Α.Ο. Κουφαλίων

Φωτορεπορτάζ: Κων/νος Στογιαννάρης
Την πρώτη προπόνηση πραγματοποίησε ο ιστορικός σύλλογος του Π.Α.Ο. Κουφαλίων την Δευτέρα 27 Ιουλίου ενόψει της νέας περιόδου στην Α1 κατηγορία. Οι «κυανόλευκη» αν και δυσκολευτήκαν να βγάλουν διοίκηση τελικά τα κατάφεραν και στοχεύουν σε μια χρόνια ,ε στόχο την παραμονή αλλά και ότι καλύτερο προκύψει. (Περισσότερες Φωτογραφίες παρακάτω).

Με νέο τεχνικό τον νεαρό Ορέστη Αριστάδη, οι Κουφαλιώτες επιστρέφουν στη μεγάλη κατηγορία με σκοπό να μην ξαναυποχωρήσουν παρακάτω. Το Blog ο Παπαράτσι των Γηπέδων βρέθηκε στην έναρξη της προετοιμασίας του συλλόγου ο όποιος θα πορευτεί κυρίως με νέα, δικά του παιδιά αλλά και προσθήκες έμπειρων παικτών όπου της χρειάζεται. «ο στόχος του Π.Α.Ο. Κουφαλίων είναι να έχει πρωταγωνιστικό ρολό και όχι κομπάρσου στην κατηγορία δήλωσε στο «Π» ο γενικός αρχηγός Τζήκας Χρήστος.

Ανανέωσαν :
Γιαννοπλάκης Γιώργος (Μέσος) , Κοντσίδης Γιώργος (Μέσος) , Μίσκου Μάρκος (Μεσοεπιθετικός), Χούτας Άρης (Αμυντικός) , Μαυρόπουλός Χρήστος (Μεσοεπιθετικός), Κατσαβός Γιώργος (Αμυντικός).

Ήρθαν: Γάκης Ανδρέας (Μεσοαμυντικός από Κ19 Ηρακλή), Τσιλιγκίρη Γιώργου (Ηρακλη Αμπελοκηπων), Αλμπαντη Μπαμπη (Ομόνοια Σίνδου) Σαμονίδης Δημήτρης (Μεσοαμυντικός από Κ19 Ηρακλή), Χαχαμίδης Αδαμ (Μέσος από Μέγα Αλέξανδρο Π. Πέλλας), Παλάικος Δημήτρης (Τερματοφύλακας από Εθνικό Γιαννιτσών), Παπαμαρινούδης Πασχάλης (Αμυντικός από Άρη Αθύρων), Βασιλειάδης Γιώργος (Μεσοαμυντικός από Ομόνοια Σταυρούπολης ), Κουμαντανίδης Δημήτρης (Μεσοαμυντικός από Μέγα Αλέξανδρο Π. Πέλλας).

Προωθούνται στην πρώτη ομάδα οι :
Μποχωρίδης (Μέσος) , Αλευρούδης (Τερματοφύλακας), Πατσίδης Δημήτριος, Γατίδης Δημήτριος, Παπαδόπουλος Κων/νος, Δανεικός θα δοθεί ο Καραγιάννης Κώστας λόγω σπουδών.

Δεν συνεχίζουν στην ομάδα οι : Τανταλίδης Μαρίνος, Γάκης Δημήτρης, Σαρηγιαννίδης Σάββας , Παπατζίκος Αντώνης , Πολύζος Θεόδωρος, Δρίτας Κωνσταντίνος, Κανίδης Κουζμα, Βλάχας Χρήστος.

Υπό συζήτηση :
Τζιβελέκης Γιώργος (Επιθετικός) Οι επαφές με ποδοσφαιριστές συνεχίζονται και ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με τερματοφύλακα από ομάδα Γ' εθνικής. Ο σύλλογος κινείται για την απόκτηση ακόμη 7-8 ποδοσφαιριστών για να ολοκληρώσει το ρόστερ του, εκ των οποίων οι 3, θα είναι έμπειροι εγνωσμένης αξίας. (Ένας αμυντικός, ένας μέσος και ένας επιθετικός). Ήδη υπάρχει σχετική λίστα και υπάρχουν καθημερινές επαφές με ποδοσφαιριστές. 

Ο νέο Δ.Σ. του Π.Α.Ο. Κουφάλων έχει ως εξής :
Πρόεδρος: Σαμαράς Γεώργιος
Α΄ Αντιπρόεδρος: Γάκης Δρόσος
Β΄ Αντιπρόεδρος: Βογιατζής Νικόλαος
Γενικός Γραμματέας: Δοντσίδης Νικόλαος
Ταμίας: Βλαϊκούδης Ισίδωρος
Υπεύθυνος Γηπώδικων Εγκαταστάσεων: Τζήκας Λάζαρος
Έφορος Ιματισμού: Γκαβανίδης Σταυρός
Υπεύθυνοι Δημοσιών Σχέσεων: Γιαννακουλας Κων/νος Γκαλιπίδης Νικόλαος
Υπεύθυνος Εμπορικου Τμηματος & Marketing: Γεωργιάδης Κων/νος
Υπεύθυνοι Τμηματων Υποδομων & Επικοινωνίας: Φραγκουδης Αθανάσιος, Παπαμιχαήλ Ιωάννης
Μέλη: Τοσκόπουλος Αθανάσιος, Δραγούμης Ιωάννης, Κοκαρίδης Δημήτριος.

Τεχνικός Διευθυντής: Παπακωνσταντίνου Περικλής
Προπονητής: Ορέστης Αριστάδης
Γενικός Αρχηγός Τζήκας Χρηστός  

Κλικ στις Φωτογραφίες για μεγέθυνση
   









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου