Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015

Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας, το Σάββατο, 9 Μαΐου 2015 και ώρα 11:00 στο Πνευματικό Κέντρο Κουφαλίων

Σας προσκαλούμε στο Πνευματικό Κέντρο Κουφαλίων «Κ. Χατζάκος» στα Κουφάλια για να γιορτάσουμε την Πανελλαδική Ημέρας Λογοθεραπείας, το Σάββατο, 9 Μαΐου 2015 και ώρα 11:00 π.μ., μαθαίνοντας για τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος και πώς μπορεί ένας Λογοθεραπευτής να συμβάλει στη βελτίωση της επικοινωνίας και της ποιότητας της ζωής μας.

"Ρωτήστε έναν λογοθεραπευτή … Υπάρχει λόγος!"

Η Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας 2015 πλησιάζει και ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) με χαρά σας προσκαλεί για ακόμα μια χρονιά στον εορτασμό το Σάββατο, 9 Μαΐου 2015 και ώρα 11:00 στο Πνευματικό Κέντρο Κουφαλίων «Κ. Χατζάκος», στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Κύριο θέμα της ΠΗΛ φέτος θα είναι οι “ Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος και πώς μπορεί ένας Λογοθεραπευτής να συμβάλει στη βελτίωση της επικοινωνίας και της ποιότητας της ζωής μας ” ενώ θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα “ Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος: Σπάμε το κέλυφος. Η συμβολή της Λογοθεραπείας ”.

Μετά το πέρας της ομιλίας θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήσεις ή απορίες του κοινού σχετικά με οποιοδήποτε θέμα αφορά την επιστήμη της Λογοθεραπείας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της Πανελλαδικής Ημέρας Λογοθεραπείας στο www.imeralogou.gr

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη τον Δήμο Χαλκηδόνος.

Βλάχου Τριανταφυλλιά, Πρόεδρος ΣΕΛΛΕ Λουΐζου Παναγιώτα,
Επικεφαλής Επιτροπής Διοργάνωσης της ΠΗΛ, ΣΕΛΛΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου