Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «Η Ελλάδα χρειάζεται “Καθαρά” Χέρια και “Καθαρά” Μυαλά»

Αφιερωμένη στις γυναίκες «που τολμούν, πιστεύουν στις δυνάμεις τους, καθημερινά κάνουν την προσωπική τους υπέρβαση και αποτελούν τον θεμέλιο λίθο της ελληνικής οικογένειας» ήταν η αποψινή εκδήλωση που πραγματοποίησε το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Β ́ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρου Καράογλου, στο ξενοδοχείο «Grand Hotel Palace».


Στην εκδήλωση δεν μπόρεσε τελικά να παραστεί, λόγω έκτακτων υποχρεώσεων που την κράτησαν στην Αθήνα, η Ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., κα. Μαρία Σπυράκη, η οποία σε μαγνητοσκοπημένο της μήνυμα εξέφρασε τη στήριξή της στην υποψηφιότητα του κ. Καράογλου στη Β ́ Θεσσαλονίκης και τον συνεχάρη για την αποψινή πρωτοβουλία.

Μπροστά σε περισσότερες από 500 γυναίκες της Β ́ Θεσσαλονίκης, ο κ. Καράογλου εξήρε το ρόλο των γυναικών στην κοινωνία. Των γυναικών, όπως είπε, «που με πολύ αγώνα καταξιώνονται στον κοινωνικό και επαγγελματικό στίβο, ανατρέποντας στερεότυπα και προκλήσεις».

Έφερε, μάλιστα, ως παράδειγμα την κα. Σπυράκη, η οποία «οπλισμένη με πείσμα, επιμονή, αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «πέτυχε την επαγγελματική καταξίωση της παλεύοντας μέσα σε ένα δύσκολο και απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον, ενώ η εκλογή της στην Ευρωβουλή αποτελεί την δικαίωση των προσπαθειών της, κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση της ελληνικής κοινωνίας».

Αμέσως μετά ο κ. Καράογλου πραγματοποίησε συγκέντρωση και πολιτική ομιλία στη Σίνδο, καλώντας τα στελέχη και τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να μην παρασυρθούν από τα «παραμύθια» του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία «σε αντίθεση με όσα μαθαίναμε στα μαθητικά μας χρόνια, αυτήν τη φορά δεν θα έχουν καλό τέλος».

«Οι “παραμυθάδες” της Αριστεράς», συνέχισε, «δημιουργούν και συντηρούν μύθους και ιστορίες με “δράκους” και “τέρατα” ούτως ώστε να κρύψουν την ιδεολογική τους ένδεια. Καθημερινά, όμως, οι μάσκες του ΣΥΡΙΖΑ πέφτουν και πέρα από την οργιώδη φαντασία των στελεχών του αποκαλύπτεται τόσο το προσωπείο τους, όσο και η... μακριά τους μύτη».

Τέλος, το αποψινό πρόγραμμα του κ. Καράογλου ολοκληρώθηκε με πάρτι από νεολαίους φίλους του και μέλη της ΟΝΝΕΔ. Στο σύντομο μήνυμά του, τους προέτρεψε να ενεργοποιηθούν για μια καλύτερη Ελλάδα λέγοντας πως «η πατρίδα μας χρειάζεται “καθαρά” χέρια και “καθαρά” μυαλά. Σηκωθείτε από τον καναπέ. Η αδιαφορία και η αποχή στρώνουν το χαλί στον ΣΥΡΙΖΑ. Η Νέα Δημοκρατία επενδύει στην νεολαία και λειτουργεί για αυτήν. Αν μπήκαμε σε αυτόν το δύσβατο δρόμο, το κάναμε για την Ελλάδα που θέλουμε να αλλάξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου