Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Αναγκαία η ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέσω ΕΣΠΑ

Δελτίο Τύπου του Υπ. Βουλευτή Β΄ Θεσ/νίκης Π. Δαϊκούδη
Η πληθώρα των έργων που έγιναν ή εξελίσσονται στην περιοχή του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, μέσω κοινοτικών κονδυλίων, είναι μια ακόμα ένδειξη ότι αυτή τη χρονική συγκυρία η ανάπτυξη της χώρας περνά μέσα από τα κοινοτικά κονδύλια, δήλωσε ο υπ. βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτης Δαϊκούδης κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στη δημοτική ενότητα Χορτιάτη.

Και πρόσθεσε: «ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να θέσει σε κίνδυνο ακόμα και τη μοναδική ροή πόρων για αναπτυξιακά έργα, που λαμβάνει η χώρα μας».

Στο Ασβεστοχώρι ο κ. Δαϊκούδης ενημερώθηκε από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη Ιωάννη Ντίτσιο, για την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών στην ορεινή περιοχή του Χορτιάτη και την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή. Συνάντηση είχε και με το γενικό γραμματέα του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη Ιωάννη Τολίδη -στην έδρα του δήμου το Πανόραμα- όπου τονίστηκε η σημασία της αξιοποίησης του νέου ΕΣΠΑ προς όφελος των πολιτών, μέσω των έργων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τομέα που γνωρίζει ο κ. Δαϊκούδης, καθώς είχε διατελέσει δήμαρχος Χαλκηδόνος έως και το 2012. Ο Παναγιώτης Δαϊκούδης στον Χορτιάτη συνομίλησε με κατοίκους, ενώ επισκέφθηκε το ΙΚΑ Χορτιάτη και συζήτησε με ιατρικό και διοικητικό προσωπικό για ζητήματα που αφορούν κυρίως το υγειονομικό προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου