Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Φώτο-ρεπορτάζ απο την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου «ΑΡΙΩΝΑ» Κουφαλίων

Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου «ΑΡΙΩΝΑ» Κουφαλίων, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Χαλκηδόνας με συμμετοχή αθλητών και των οικογενειών τους, καθώς και πολλών φίλων του ομίλου που γέμισαν την αίθουσα.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Βασίλειος Φώτης, ο οποίος μίλησε για την έννοια του «αγώνα», το ιδανικό του «ευ αγωνίζεσθαι» ως φιλοσοφία ζωής και τη μορφωτική και παιδευτική αξία των θεμάτων που εμπεριέχει ο αθλητισμός. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας κ. Ιωάννης Τσουκνιδάς, ο οποίος συνεχάρη τους αθλητές μας και ευχήθηκε καλή χρονιά και μεγαλύτερες επιτυχίες στον όμιλο, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μαυρουδής Μηντσιούδης, ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Δαϊκούδης, τοπικοί Σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας.

Η εκδήλωση άρχισε με καλωσόρισμα των παρευρισκομένων εκ μέρους του Δ.Σ. Στη συνέχεια έγινε μια ανασκόπηση του αγωνιστικού προγράμματος και των διακρίσεων της χρονιάς που πέρασε καθώς και μία αναφορά στις δράσεις του ομίλου, αγωνιστικές και πολιτιστικές. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά με επιστέγασμα την βράβευση του ομίλου, από την οργανωτική επιτροπή του Διεθνή Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος, σε αναγνώριση και εκτίμηση της προσφοράς και συμμετοχής του «ΑΡΙΩΝΑ» κατά τη διοργάνωση και πραγματοποίηση του εν λόγω μαραθωνίου.

Στη μεγάλη πίτα το φλουρί έτυχε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας κ. Τσουκνιδάς Ιωάννης και στα ατομικά κομμάτια τυχεροί των τμημάτων ήταν: Κουζανίδου Σοφία, Χατζηανδρέου Κωνσταντίνα, Τσακίρη Ανδριάνα, Αγγελίδου Αναστασία, Σουνά Ραφαηλία, Δεδέ Ισιδώρα, Παπαγκιντσίδης Δημήτριος, Ιβανούδη Καλλιόπη.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και σας εύχεται για το 2015 «Υγεία, Δύναμη, Ενδιαφέρουσες Αθλητικές Συναντήσεις, Πρόοδο σε όλους τους τομείς για τα παιδιά και τους αθλητές, Καλή Χρονιά και Ευημερία για όλους». Ευχαριστεί θερμά και όλους όσοι είναι κοντά στην προσπάθεια που καταβάλλει ο όμιλος για τη διάδοση του «ευ αγωνίζεσθαι» και της «δια βίου άσκησης για υγεία», διότι «Μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις τις προσπάθειές και τους αγώνες μας, ώστε το 2015, να χειροκροτήσουμε νέες, μεγάλες επιτυχίες, από τις αθλήτριες και τους αθλητές μας»,όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η γραμματέας του ομίλου.

 Τέλος, ως Δ.Σ., νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας για τη συνδρομή τους στην όμορφη εκδήλωση. Η βασιλόπιτα και τα τσουρεκάκια που μοιράστηκαν στα παιδιά ήταν προσφορά των επιχειρηματιών της πόλης μας ταβέρνα «ΓΚΕΤΤΑΣ», των αδελφών Γκαλιπίδη, και τα εδέσματα προσφορά από το αρτοποιείο του κ. Λευτέρη Καλιώτη στα Άθυρα. Η εκδήλωση έκλεισε με δωράκια που δόθηκαν στα μικρά παιδιά και κεράσματα για όλους.








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου