Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Γιώργος Λαζαρίδης : Έφθασε η ώρα να δώσουμε διέξοδο στα αδιέξοδα

Δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή των ΑΝΕΛ

«Έφθασε η ώρα να δώσουμε διέξοδο στα αδιέξοδα. Έφθασε η ώρα να φέρουμε την ελπίδα και το χαμόγελο στον Έλληνα», δήλωσε ο Γιώργος Λαζαρίδης Υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους οι Έλληνες πρέπει να ψηφίσουν Ανεξάρτητους Έλληνες ο υπ. βουλευτής της β’ Θεσσαλονίκης δήλωσε:

«Αγαπητές φίλες αγαπητοί φίλοι, μετά από πέντε χρόνια θυσίες, μνημόνια και μια πολιτική η οποία είχε σαν στόχο την καταπίεση και την εξαθλίωση του Έλληνα έφθασε η ώρα να δώσουμε διέξοδο στα αδιέξοδα. Έφθασε η ώρα να φέρουμε την ελπίδα και το χαμόγελο στον Έλληνα.

Ο Έλληνας επαγγελματίας, ο οποίος διακρίνεται για την ευρηματικότητα και την εργατικότητα του, έφθασε η ώρα να στηριχθεί μέσα από μια εθνική και πατριωτική πολιτική, η οποία θα στηρίζει την εθνική οικονομία με μείωση των φορολογικών συντελεστών και σταθερή φορολογική πολιτική για πολλά χρόνια.

Όχι στην δίωξη των Ελληνικών επιχειρήσεων. Ναι στην στήριξη του Έλληνα επιχειρηματία μέσα από την αναπτυξιακή τράπεζα, η οποία θα είναι ένα όπλο με το οποίο θα χρηματοδοτούμε και θα στηρίζουμε τον Έλληνα επιχειρηματία. Θα τον βοηθήσουμε να πληρώσει και να τακτοποιήσει τις οφειλές του, τις παράλογες οφειλές που δημιουργήθηκαν προς το δημόσιο και τα ταμεία.

Παιδεία, θρησκεία είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας όπως και η υγεία.

Νοσοκομεία για τον πολίτη, νοσοκομεία για τον άνθρωπο. Νοσοκομεία για τα οποία θα είμαστε υπερήφανοι ότι κάνουν κοινωνική πολιτική απέναντι στον Έλληνα, ο οποίος εδιώχθη όλα αυτά τα χρόνια και αντιμετωπίζεται σαν αριθμός και όχι σαν άνθρωπος.

Η ορθοδοξία εδιώχθη, η εθνική και πατριωτική συνείδηση λοιδορήθηκε και κατηγορήθηκε ως εθνικιστική πράξη. Έφθασε η ώρα να αποκαταστήσουμε τις αρχές και τις προγονικές μας αξίες, για τις οποίες όχι μόνο δεν πρέπει να ντρεπόμαστε αλλά πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γιατί αυτές μας κράτησαν όρθιους ανά τους αιώνες.

Υπηρετούμε και αγωνιζόμαστε στις τάξεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Υπηρετούμε τον άνθρωπο και όχι τους αριθμούς. Αγωνιζόμαστε οι αριθμοί να προσαρμοστούν στις ανάγκες του ανθρώπου και όχι το αντίθετο, αυτό που προσπαθούν να μας επιβάλλουν σήμερα οι δυνάμεις της Παγκοσμιοποίησης.

Στις 25 Ιανουαρίου ψηφίζουμε Ανεξάρτητους Έλληνες. Για την Πατρίδα, για την Ορθοδοξία, για την Ελπίδα, για τα Παιδιά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου