Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ηχηρές απουσίες από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη

Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση των επερχόμενων εκλογών, τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στην Α' και Β' εκλογική περιφέρεια φαίνεται να "κλειδώνουν", ενώ παράλληλα, αρκετά είναι τα ονόματα που ενώ ακούστηκαν και ως υποψήφιοι... υποψήφιοι, δεν θα περιλαμβάνονται στους "γαλάζιους" συνδυασμούς.

Ξεκινώντας από τις απουσίες στην Α' Θεσσαλονίκης, ηχηρή είναι αυτή του Δημήτρη Κούβελα, καθώς το όνομά του είχε ακουστεί έντονα το τελευταίο διάστημα. Παρόλα αυτά, ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Εντάξει" και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δεν θα βρίσκεται τελικά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Άκαρπες απέβησαν οι συζητήσεις με τον πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν θα είναι τελικά υποψήφιος, ενώ από το "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο θα λείπει και το όνομα της Αρτέμιδος Διαλυνά, που εξ' αρχής εμφανιζόταν σκεπτική ως προς την ενδεχόμενη υποψηφιότητά της.

Από το ψηφοδέλτιο της Β' Θεσσαλονίκης είναι σίγουρη η απουσία του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννη Ταχματζίδη, παρόλο που το όνομά του φιγουράριζε στα "σιγουράκια".

Την ίδια στιγμή, η αναπληρώτρια γενική γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής συνεργασίας του υπουργείου Εξωτερικών Μάγδα Καρακόλη δεν θα βρίσκεται στο "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο ούτε σε αυτές τις εκλογές, ενώ ηχηρή είναι η απουσία και της Πόπης Καλαϊτζή, η οποία στις εκλογές του 2012 ήταν πρώτη επιλαχούσα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου