Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Σύλληψη δυο ατόμων για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη - ΦΩΤΟ

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του ΤΑ Πολυγύρου Χαλκιδικής, δύο άτομα ηλικίας 38 και 55 ετών, πληση και κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα έπειτα από έρευνα εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη ο 38χρονος, και σε έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 257 γραμμαρίων.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 38χρονος λίγο νωρίτερα είχε αγοράσει την κάνναβη από τον 55χρονο, ο οποίος επίσης εντοπίστηκε, ενώ στην οικία του στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 136,4 γραμμαρίων, 2 ζυγαριές ακριβείας, 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, 53 κενά αεροστεγή σακουλάκια, 1 αεροβόλο πιστόλι αερίου με 1.010 μεταλλικά σφαιρίδια και 5 αμπούλες και το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ.

Επιπλέον κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 38χρονου.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τις – κατά περίπτωση- παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και της νομοθεσίας περί όπλων, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου.
Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου