Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

''Βροχή'' πέφτουν τα ΟΧΙ των γαλάζιων υποψηφίων στη Β΄Θεσσαλονίκης

Μετά την Πόπη Καλαϊτζή που με δήλωσή της στο facebook ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφέρεται να πολιτευτεί εκ νέου στη Β’ Θεσσαλονίκης, αν και στην πρώτη της υποψηφιότητα τα είχε πάει θαυμάσια καθώς ήταν πρώτη επιλαχούσα πίσω από τους Θόδωρο Καράογλου και Σάββα Αναστασιάδη, και η...

Μάγδα Καρακόλη τελικά δεν θα πολιτευθεί παρά τις πιέσεις που δέχθηκε. Μάλιστα πλέον δεν μπορεί να είναι υποψήφια καθώς δεν υπέβαλε την παραίτησή της από τη θέση της αν. γενικής γραμματέως του Υπουργείου Εξωτερικών. «Όχι» σε προτάσεις του προέδρου της ΝΔ Θεσσαλονίκης Μηνά Σαμαντζίδη για υποψηφιότητα στη Β’ περιφέρεια έχουν πει και άλλοι όπως ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Γαλαμάτη, ο πολιτευτής Παντελής Τσακίρης και ο αντιδήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Πάρης Τσογκαρλίδης. 

Υποψήφιος θα είναι και ο πρώην υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος και ο πρώην δήμαρχος Χαλκηδόνας Παναγιώτης Δαϊκούδης. Ακούγονται επίσης τα ονόματα των Δήμητρας Κοασίδου, Γιάννη Ταχματζίδη και Θεοφάνη Παππά, Μαίρης Λιόλιου, Βαλάντη Παπαγεωργίου και, των Γιώργου Καγιά και Θωμά Βράνου κ.ά. 
Πηγή: neapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου