Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

71 μικροδέματα ηρωίνης κατασχέθηκαν στη Θεσσαλονίκη - Συνελήφθησαν πέντε άτομα

71 μικροδέματα ηρωίνης, τα οποία επρόκειτο να διοχετευτούν σε στέκια τοξικομανών, εντόπισαν και κατέσχεσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχείρησης που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες χθες την Τετάρτη17-12-2014, στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

Συνελήφθησαν συνολικά τρείς γυναίκες ηλικίας 21, 25 και 21 ετών και δύο άντρες 21 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και παράβαση Νόμου Περί Όπλων, κατά περίπτωση.

Στην κατοχή των συλληφθέντων αλλά και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 446,1 γραμμάρια ηρωίνης, χωρισμένα σε 71 μικροδέματα έτοιμα για διάθεση, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, σιδερογροθιά και τέσσερα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους. 

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 
Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου