Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

"Τσάκωσαν" έξι κλέφτες εχθές στη περιοχή της Θεσσαλονίκης


Συλλήψεις ατόμων για περιπτώσεις κλοπών στο πλαίσιο εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ.

Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν τα ακόλουθα:
  • Συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Κουφαλίων, μεσημβρινές ώρες χθες 15-11-2014, στη περιοχή των Κουφαλίων, 34χρονος ημεδαπός, ο οποίος αποπειράθηκε να αφαιρέσει από αγροτεμάχιο, διάφορα σιδερένια αντικείμενα.
  • Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου, μεσημβρινές ώρες χθες 15-11-2014, 70χρονος αλλοδαπός και ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν εμπορεύματα από καταστήματα ενδυμάτων, στο κέντρο της πόλης.
  • Από αστυνομικούς του Α.Τ. Θερμαϊκού συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (15-11-2014), 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος εισήλθε παράνομα σε οικία στην περιοχή του Σχολαρίου, από το εσωτερικό της οποίας διάφορα κοσμήματα.
  • Συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (16-11-2014), στην περιοχή του κέντρου, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 23χρονος αλλοδαπός, διότι λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τσάντα 40χρονης ημεδαπής, η οποία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου