Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Η Oμάδα Εθελοντών Διασωστών Χαλκηδόνας συμμετείχε στην υγειονομική κάλυψη του 3ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίιου Θεσσαλονίκης

Η Oμάδα Eθελοντών Dιασωστών Χαλκηδόνας συμμετείχε στην υγειονομική κάλυψη της ιδιαίτερα επιτυχημένης διοργάνωση του 3ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίιου Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Οκτώβριου 2014. Η ομάδα συνέβαλε στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, με στόχο, εφόσον χρειαστεί, να βοηθήσουν στο έργο των γιατρών και νοσηλευτών, που έδωσαν, επίσης, το «παρών» για την υποστήριξη των δρομέων. (Περισσότερες Φωτογραφίες παρακάτω).

Το έμψυχο δυναμικό, αλλά και ο εξοπλισμός της ΟΕΔ Χαλκηδόνας διατέθηκε στην υπηρεσία των διοργανωτών, έτσι ώστε η πολύ μεγάλη αυτή αθλητική εκδήλωση να έχει την καλύτερη δυνατή υγειονομική κάλυψη, κάτι που φάνηκε και στην πράξη.

Η ομάδα Διασωστών Χαλκληδόνας» Ευχαριστεί για ακόμα μία φορά την οργανωτική επιτροπή του 3ου Διεθνής Νυκτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης για την εμπιστοσύνη που τους έδειξε ώστε να λάβουν μέρος στην υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης.

Κλικ στις Φωτογραφίες για μεγέθυνση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου