Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Νεκρή βρέθηκε ηλικιωμένη στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης- Είχαν μπει κλέφτες στο σπίτι της

Βραδινές ώρες χθες Τρίτη, βρέθηκε νεκρή από οικείους της, σε μονοκατοικία όπου διέμενε στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, 78χρονη Ελληνίδα.

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της Γέφυρας του Δήμου Χαλκηδόνος από τις σκληρές εικόνες - Τι διαπίστωσαν οι αστυνομικοί και τι ο ιατροδικαστής που κλήθηκε στη μονοκατοικία του φόνου...

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο αλλά και αστυνομικοί, που άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι του στυγερού εγκλήματος.

Από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι εσωτερικοί χώροι ήταν ερευνημένοι, πλην όμως μέχρι στιγμής δεν εξακριβώθηκε αφαίρεση αντικειμένων. Από ιατροδικαστή που κλήθηκε και προσήλθε στο σημείο, διαπιστώθηκε από μακροσκοπική εξέταση ότι η ηλικιωμένη είχε δεμένο ένα τεμάχιο υφάσματος στο λαιμό, με το οποίο οι άγνωστοι δράστες προκάλεσαν τον θάνατό της.

Προσήλθε επίσης ειδικό συνεργείο της Υ.Ε.Ε.Β.Ε. για εξερεύνηση του χώρου. Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν συγκλονισμένοι και κάνουν λόγο για μια ήσυχη γυναίκα, που ποτέ δεν είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά της.

Κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό. Όπως είπαν στους αστυνομικούς ανησύχησαν επειδή δεν είδαν την 78χρονη και αποφάσισαν να μπουν στη μονοκατοικία, όταν εκείνη δεν τους άνοιξε την πόρτα και δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις που της έκαναν... 
Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου