Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Δήμος Χαλκηδόνος: Κίνηση Ανατροπής Πόλλες Διαφορές - Καμία Ομοιότητα

ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ – ΚΑΜΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ

Οι άλλοι Δημοτικοί συνδυασμοί, με όσες καλές προθέσεις κι αν έχουν, εξαγγέλουν την
αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων του Δήμου (ανεργία-αποβιομηχάνιση-ιδιωτικοποιήσεις-υπηρεσίες-ποιότητα ζωής-σκουπίδια-κοινωνική μέριμνα-περιβάλλον κλπ), με ένα διαχειριστικό τρόπο, που στην καλύτερη περίπτωση θα κάνουν τη μιζέρια ηπιότερη. Γιατί είναι βέβαιο πως όταν αποδέχεσαι ή είσαι συνεργός και θιασώτης μιας βάρβαρης αντιαυτοδιοικητικής και αντιλαϊκής πολιτικής και συνειδητά λειτουργείς μέσα στο πλαίσιο που ευθύνεται γι’ αυτή την κατάσταση, δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα.

Εμείς θεωρούμε, πως οι μεγάλες αλλαγές και ανατροπές, πρέπει να γίνουν σε τοπικό, αλλά κυρίως σε κυβερνητικό επίπεδο. Μόνο όταν υπάρξει φιλικό περιβάλλον για τη σωστή και πραγματικά αδέσμευτη Αυτοδιοίκηση, μπορούν να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων στις τοπικές κοινωνίες.

Πρώτη και βασική μας δέσμευση είναι να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, στη διαμόρφωση αυτής της κοινωνικής διεκδίκησης για την εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής, που θα δίνει τη δυνατότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να παίξει τον πραγματικό της ρόλο, μακριά από εξαρτήσεις, παρεμβάσεις και κηδεμονεύσεις.

Χωρίς να χαϊδεύουμε αυτιά, απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας και τους καλούμε να δούνε τις τριπλές εκλογές του Μαϊου, με την ίδια στόχευση και με μία επιδίωξη. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ, ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Δήμου Χαλκηδόνας
Κυριάκος Αγγελόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου