Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ν.ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ


ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30-1-2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 11 Π.Μ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ


Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΣΤΟ PARADISE.. 
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΛΕΥΣΗΣ 8.30 μμ.
 
ΤΙΜΗ 20 ΕΥΡΩ ( ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΑΓΗΤΟ-ΣΑΛΑΤΑ-ΦΡΟΥΤΑ-ΠΑΓΩΤΟ-ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ !!! )

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Γέφυρας του Δήμου Χαλκηδόνας


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 20011  και ώρα 19:00 μ.μ στο Κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Γέφυρας του Δήμου Χαλκηδόνας, συνεδρίαση του Τοπικού  Συμβουλίου της Γέφυρας.
Τεθήκαν τα παρακάτω θέματα Προς συζήτηση:

  1.  Οικονομικός Προϋπολογισμός 2011.
Το Θέμα πηρέ Αναβολή λόγο ελλείπων στοιχείων.

  1. Έκθεση Τεχνικών  Έργων 2011.
Το Θέμα πηρέ Αναβολή.

  1. Αποκατάσταση Χωματερών.
  1. Κανάλι Τέρνα στην Κάτω Γέφυρα.
  1. Αποδοχή Δωρεάς εγκυκλοπαίδειας από την κ. Καζακίδου Σοφία.
Η Δωρεά έγινε αποδεκτή.

  1. Εορτασμός για το γιοματάρι.
Αποφασίστηκε ομοφώνα να ζητήσουν  από των νέο Δήμο Χαλκηδόνας την χρηματοδότηση της γιορτής . Ο προϋπολογισμός  της γιορτής ανέρχεται στο πόσο των 3.000  ευρώ  μαζί με το Φ.Π.Α. Το Θέμα κοινοποιήθηκε στο δήμο προς έγκριση.   

Στη διάρκεια της συνεδρίασης τα παρευρισκόμενα μέλη του Συμβουλίου κατέθεσαν θέσεις και προτάσεις  στο πλαίσιο ενός συνεχούς ουσιαστικού διαλόγου που αποτελεί βάση για τις καλύτερες επιλογές στη λειτουργία του Τοπικού Συμβουλίου Γέφυρας.

Μια Φωτογραφία Χίλιες Λέξεις!!!


Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Κατάληψη λεωφορείων του ΟΑΣΘ για την αύξηση των εισιτηρίων

Στην κατάληψη περίπου 20 λεωφορείων του ΟΑΣΘ προχώρησαν μέλη της κίνησης Επιβάτες Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι για την αύξηση των εισιτηρίων από τα 60 στα 80 λεπτά του ευρώ. 
«Οι "Επιβάτες της Θεσσαλονίκης" είναι μία καινούρια συλλογικότητα, στην οποία μετέχουν οι Επιτροπές «Ακρίβεια Stop», Επιτροπές Πολιτών από την Τούμπα, το Ωραιόκαστρο και τις δυτικές συνοικίες, η ΕΔΟΘ, σύλλογοι εκπαιδευτικών, εκπρόσωποι από την ΕΛΜΕ της πόλης, φοιτητικοί σύλλογοι, σύλλογοι εργαζομένων κ.ά.».  Οι διαδηλωτές ανάρτησαν πανό στα λεωφορεία, τα οποία συνέχιζαν το δρομολόγιο, το πανό έγραφε: ''ΟΑΣΘ: Η ληστεία του χειμώνα. Αυξήσεις έως 180%. Πάρτε πίσω το χαράτσι''..., Επίσης μοίρασαν στους επιβάτες έντυπο υλικό και αυτοκόλλητα που έγραφαν «Πάρτε πίσω το χαράτσι» και τους προέτρεπαν να μην πληρώσουν εισιτήριο.
Το μέλος του συντονιστικού των Επιβατών Θεσσαλονίκης, Γιώργος Θεοδωρόπουλος τόνισε ότι αν αυξηθεί το εισιτήριο έστω και κατά ένα λεπτό τα μέλη της Κίνησης δεν θα πληρώνουν ή θα εξακολουθούν να καταβάλλουν το αντίτιμο των 60 λεπτών που ισχύει σήμερα.
Μεταξύ άλλων, ζητούν δημόσια αστική συγκοινωνία με φθηνό εισιτήριο, δωρεάν μετακίνηση για φοιτητές, μαθητές, ανέργους και χαμηλοσυνταξιούχους, καθώς και για τους εργαζόμενους από και προς τις δουλειές τους.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ, ΕΡΤ3, ALPHA, EUROPE1
 
Δείτε τα σχετικά Βίντεο:


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στη Γέφυρα

Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροχωρίου

Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροχωρίου με θέμα συζήτησης προτάσεις και ιδέες για την διοργάνωση της 3ης Πανελλήνιας Συνάντησης Καππαδοκών "Τα Καραμανλίδικα", που θα λάβει χώρα το ερχόμενο καλοκαίρι!

Εξαιρετικά επείγον


H μικρή Ελίνα που νοσηλεύεται στο παιδοογκολογικό του Ιπποκράτειου Θεσ/νικης χρειάζεται χωρίς καθυστέρηση αιμοπετάλια ομάδας Β ή ΑΒ. Αν γνωρίζετε κάποιον πρόθυμο δότη ενημερώστε τον. Τηλ. μητέρας 6994510097 Τηλ. τμήματος αιμοδοσίας 2310 892816...όποιος μπορεί ας βοηθήσει ευχαριστώ

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΒΡΑΔΥΑ ΘΕΤΡΟΥ - Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Χαλκηδόνας

ΣΤΙΣ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011
Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ  & ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΒΡΑΔΥΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
<< Η ΛΩΞΑΝΔΡΑ >>.
ΠΛΗ/ΡΙΕΣ: ΜΠΙΡΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 
 ΤΗΛ.. 6977430950

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ενημερωτική εκδήλωση αναφορικά με επιδοτούμενες δράσεις σχετικές με γεωργικές εκμεταλλεύσεις μέσω του προγράμματος LEADER

Ενημερωτική εκδήλωση αναφορικά με επιδοτούμενες δράσεις σχετικές με γεωργικές εκμεταλλεύσεις μέσω του προγράμματος LEADER διοργανώνεται τη Δευτέρα (17/01/2011) στις 19:00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Κουφαλίων. Στην εκδήλωση εισηγητές θα είναι εργαζόμενοι της Αναπτυξιακής Νομού Θεσσαλονίκης Α.Ε. και μπορούν να δώσουν το παρόν, προκειμένου να ενημερωθούν, οι ενδιαφερόμενοι αγρότες και επαγγελματίες του Δήμου μας.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ - Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Η ετήσια γιορτή Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011 στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ

Τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γιορτή Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. και ώρα 19.00 με τη συμπαράσταση της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (πρώην Νομαρχία Θεσσαλονίκης) της Κεντρικής Περιφέρειας Μακεδονίας κατά τη διάρκεια της οποίας θα τιμηθούν σωματεία που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2009 - 2010 και πρόσωπα με ιδιαίτερη προσφορά στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Εκλογή Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου του νέου Δήμου Χαλκηδόνος

Πρόεδρος δ.σ. εξελέγη ο Κώστας Πλαγάκος από τα Κουφάλια, αντιπρόεδρος ο Θανάσης Κατσιάρας από τον Άγιο Αθανάσιο και γραμματέας η Ελένη Σαμαρά-Παπαγεωργίου. Αντιδήμαρχοι θα οριστούν σήμερα ή το αργότερο αύριο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Π. Δαϊκούδης σκοπεύει να ορίσει τους Μπίκο (Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Χωροταξίας), Βλαϊκούδη (Οικονομικών), Μανάκη (Εμπορίου και Αγροτικής Ανάπτυξης), Λαγογιάννη (Παιδείας, Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής) και Μωυσίδη (Καθαριότητας και Πρασίνου)

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ


«Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε
η της Τριάδος εφανερώθη προσκύνησις
του γαρ Γεννήτορος η φωνή προσεμαρτύρει Σοι
αγαπητόν Σε Υιόν ονομάζουσα
και το Πνεύμα εν είδει περιστεράς
εβεβαίου του λόγου το ασφαλές
Ο επιφανής Χριστέ ο Θεός
Και τον κόσμον φωτίσας δόξα Σοι.»
Την ημέρα αυτή εορτάζουμε την εν Ιορδάνη ποταμώ Βάπτιση του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού υπό του Προφήτου, Προδρόμου καί Βαπτιστού Ιωάννου ως και την επιφάνεια του Τριαδικού Θεού.
Αυτήν την ημέρα η Εκκλησία μας τελεί μία πολύ ξεχωριστή Ακολουθία, την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού η αλλιώς, όπως ο Λαός μας την αποκαλεί, Ακολουθία του Αγιασμού των υδάτων. Η κτίση ολόκληρη αγιάζεται, προσφέρεται στον άνθρωπο ως πεδίο αγιασμού και όχι απλώς ως ευκαιρία πρόσκαιρης απόλαυσης υλικών αγαθών. Οι Ιερείς μας αγιάζουν τα σπίτια των Ενοριτών και Χριστιανών τους, ενώ σε κάθε περιοχή της Πατρίδος μας οι χριστιανοί τηρούν πιστά ήθη και έθιμα της ημέρας, παραδόσεις που βρήκαν από τους προγόνους τους.

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Προπονητής του Π.Α.Ο Κουφαλίων ο Αντώνης Κυριακίδης

Ο Αντώνης Κυριακίδης είναι το νέο πρόσωπο στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟ Κουφαλίων, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Χρήστο Ζίφκα.
Ο 50χρονος τεχνικός αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (09/01, 15:00) κόντρα στον Απόλλωνα Αρναίας και φυσικά στόχος του συλλόγου είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Αντώνης Κυριακίδης είναι γνωστός από τη θητεία του στις Ενώσεις Μακεδονίας και Κιλκίς, καθώς στην Αλεξάνδρεια, το Πάικο Γουμένισσας και πρόσφατα τον Ολυμπιακό Λουδία. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί κυρίως με την ανάδειξη ταλέντων καθώς υπήρξε και ιδρυτής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου «Αετοί».
Ο νέος τεχνικός των Κουφαλίων στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:
«Βάζουμε πλάνο τριετίας με την Διοίκηση του Π.Α.Ο. Κουφαλίων , με στόχο την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας στην κατηγορία και την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής του νέου Δήμου Χαλκηδόνας»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Διοίκηση του Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ανακοινώνει την συνεργασία της με τον τεχνικό κ.Κυριακίδη Αντώνη. Ευχόμαστε στον νέο προπονητή της ομάδας μας καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο

ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΠΣΙΝ - ΓΕΦΥΡΑΣ - Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ


Την ετήσια εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας πραγματοποίησε και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας Θεσσαλονίκης «ΜΕΤΡΕΣ ΣΩΖΟΥΠΟΛΗ» με τη συμμετοχή μελών και φίλων του, τηρώντας το καθιερωμένο έθιμο. Η  πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννα Καλάθα καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε για το νέο έτος σε όλους «υγεία, ευτυχία και προκοπή στις δουλειές με τις οποίες ασχολείται ο καθένας». Ύστερα το λόγο πήρε ο νέος Δήμαρχος Χαλκηδόνας Παναγιώτης Δαϊκουδης ο οποίος ευχήθηκε « ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος γεμάτος υγεία και Ευτυχία.»  Τα φλουρί έτυχε ο λιλιπούτειος φίλος μας Τάσος Κατσόρας.

ΚΛΙΚ στις Φωτογραφίες για Μεγέθυνση


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά του συλλόγου διασκέδαζε κλόουν, και μοιραστήκαν δώρα στους μικρούς μας φίλους.









ΚΛΙΚ στις Φωτογραφίες για Μεγέθυνση

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας Ιδρύθηκε το 1978 από ανθρώπους με πολύ μεράκι και αγάπη για τον τόπο τους.  Σκοπός του Συλλόγου είναι να διασώσει και να διαδώσει την πολιτιστική μας κληρονομιά. Η πρωτοβουλία αυτών των ανθρώπων αποτέλεσε το κίνητρο για την αδιάκοπη και συνεχή προσπάθεια όλων των Διοικητικών Συμβουλίων αλλά και των κατοίκων της Γέφυρας από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα ώστε ο Σύλλογος να έχει αναπτύξει μια πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα. Η αρχική επωνυμία του Συλλόγου ήταν «Έκπολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας». Πρόσφατα όμως και μετά από τροποποίηση του καταστατικού η επωνυμία είναι «Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας». Έδρα του Συλλόγου είναι η Γέφυρα, Δ.Δ. του νέου  Δήμου Χαλκηδόνας του Νομού Θεσσαλονίκης.
Ο Σύλλογος διοργανώνει ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως: γιορτή στην μνήμη του Αγίου Τρύφωνα προστάτη των αμπελιών, πανηγύρι της Παναγίας Ρευματοκρατούσας & Αποστόλου Θωμά, αναβίωση εθίμου του Κλήδονα, κούλουμα, καθώς και διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες (αιμοδοσία, Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  και Πρωτοχρονιάτικη γιορτή για τα παιδιά, εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, εκδρομές, χορούς, εκδήλωση για την Τσικνοπέμπτη, σεμινάρια ιατρικών και κοινωνικών θεμάτων κ.ά.).
Κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου είναι το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού & Μουσικής στα πλαίσια της Γιορτής Σταφυλιού που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2007 στις αρχές Σεπτεμβρίου. Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν χορευτικές ομάδες από το εξωτερικό (Τσεχία, Ουγγαρία, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία Λιθουανία, Βοσνία, Κύπρος) και την Ελλάδα. Ένα πολιτιστικό γεγονός που έχει γίνει σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά παραδοσιακά δρώμενα της Δυτικής Υπαίθρου του Νομού Θεσσαλονίκης.
Στον Σύλλογο λειτουργούν Τμήματα Παραδοσιακού χορού (μικτό ενηλίκων, γυναικών, παιδικά), μοντέρνου χορού, χορωδίας, ζωγραφικής, εκμάθησης μουσικών οργάνων. Ο Σύλλογος μας διαθέτει ιματιοθήκη με παραδοσιακές φορεσιές από την περιοχή της Θράκης και της Ανατολικής Ρωμυλίας όπως και της Μακεδονίας. Mε τα τμήματα Παραδοσιακού χορού ο Σύλλογος συμμετέχει σε φεστιβάλ εντός και εκτός Ελλάδας (Βουλγαρία, Ουγγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Κύπρος).
Ο Σύλλογος είναι μέλος της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Ν.Θεσσαλονίκης, της Θρακικής Εστίας Θεσσαλονίκης και ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ανατολικής Ρωμυλίας (Π.Ο.Σ.Α.Ρ).
Ο Σύλλογος προχωρεί στην τέταρτη δεκαετία, με την ελπίδα πως κάθε γενιά θα αφιερώνει λίγο από το χρόνο και την αγάπη της για το χωριό ώστε να κρατά το Σύλλογο ζωντανό και δημιουργικό και να παραδίδει τη σκυτάλη στην επόμενη!
Δύο πράγματα οφείλουμε να δώσουμε στα παιδιά μας: ΡΙΖΕΣ (για να γνωρίζουν από πού ξεκινούν με σταθερό βήμα) και ΦΤΕΡΑ(για να μπορέσουν να πετάξουν με σιγουριά στο μέλλον).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΟΓΙΑΝΝΑΡΗΣ
ΦΩΤΟ: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΟΓΙΑΝΝΑΡΗΣ

Νέα Φιλαδέλφεια Θεσσαλονίκης Μια Φωτογραφία Χίλιες Λέξεις!!!



ΚΛΙΚ στις Φωτογραφίες για Μεγέθυνση

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Νέα Φιλαδέλφεια όσο υπαρχή φιλότιμο


Ο οικισμός της Νέας Φιλαδέλφειας, 12 χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη, κατοικήθηκε αρχικά από πρόσφυγες από την Μικρά Ασία, που ανέπτυξαν από παλιά κυρίως την γεωργία (στα εύφορα κληροτεμάχια που τους παραχωρήθηκαν) και λιγότερο το εμπόριο.
Αργότερα απασχολήθηκαν στην βιομηχανία, στις κατασκευές και άλλες υπηρεσίες. Η Ν. Φιλαδέλφεια ήταν πάντοτε μια ανοιχτή κοινότητα(οικονομικά και πολιτισμικά) λόγω της εγγύτητας της με την συμπρωτεύουσα και επειδή αποτελούσε πέρασμα προς βορρά οδικώς και σιδηροδρομικώς. 

Αν κάποιος άνοιξη την ιστοσελίδα του πολιτιστικού συλλόγου Νέας Φιλαδέλφιας (www.Philadelphia.gr) θα διαβάσει για την δωρεά των δυο αδελφών Κελέσογλου (Κελεσόγλειο Πνευματικό Κέντρο). Η Ν. Φιλαδέλφεια ήταν πάντοτε μια ανοιχτή κοινότητα (οικονομικά και πολιτισμικά)  αυτό φτάνει ως σήμερα. 
Ο μητροπολίτης Νεαπολέως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας, στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα του είπε  να γίνουν τα φετινά Χριστούγεννα αφετηρία ζωής σ’ ένα κόσμο που πάλιωσε και αφορμή επανεύρεσης της ανθρωπιάς , σε ένα κόσμο που απαξίωσε το συνάνθρωπο. 
Έτσι στο μήνυμα τον Χριστουγέννων, ο πολιτιστικός σύλλογος ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και  ο αθλητικός για πρώτη φορά συνδιοργάνωσαν  την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων ένα γλέντι με δωρεάν κρασί και φαγητό και παραδοσιακή μουσική και όχι μόνο. Ο εθελοντισμός και η συλλογικότητα των τριών συλλόγων να γίνει παράδειγμα για όλους τους συλλόγους που σε αυτήν την οικονομική  κρίσιμη στιγμή  μπορεί η συνεργασία να φέρει τα καλυτέρα αποτελέσματα. Μπράβο στα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων και στους πρόεδρους: 
Γονέων κ κηδεμόνων : Ευδοκία Παντελίδου (Πρόεδρος), Χατζής Νίκος (Αντιπρόεδρος)  Νίκος Τόλης (Γραμματέας)  
Αθλητικόυ Σύλλογο : Ηλία Χατζιμπάλογλου
Πολιτιστικού Συλλόγου : Βαλασάκη Ζωή
ΚΛΙΚ στις Φωτογραφίες για Μεγέθυνση

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Μεσαίου Ο Θεόδωρος Αμανατίδης. 
Από την ένωση πολιτιστικών φορέων  νομού Θεσσαλονίκης επί τον δημοσίων  σχέσεων  Πάζης Ιωάννης (Βλάχοι Θέρμης) κ Ιωάννης Ιωαννίδης (Τοπσιν Γέφυρα)  

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

τελετή παραδοσης-παράλαβης τού νέου ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Τό Σάββατο 1 Ιανουαρίου στίς 11.30 τό πρωί, στό Δημαρχείο ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ θα εχουμε τήν τελετή παραδοσης-παράλαβης τού νέου Δήμου Χαλκηδόνας. Παραλαμβάνει ο νέος Δημαρχος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΙΚΟΥΔΗΣ.