Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Η Αρετή Κετιμέ Σήμερα στης 20:20 στην Eκπομπή της 4Ε «Με γνώση και μεράκι»

Η Αρετή Κετιμέ σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «Με γνώση και μεράκι». Πρεμιέρα για τη δεύτερη σεζόν την επόμενη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 20:20. Το κορίτσι «θαύμα» με την «αγγελική» φωνή, που κατάφερε να «μαγέψει» όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο) με το σαντουράκι της, μιλά για τη ζωή της σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της στην ελληνική τηλεόραση.
Το νεαρό κορίτσι που ξεκίνησε ταπεινά με το σαντουράκι του με στόχο να μαγέψει όλη την Ελλάδα μεγάλωσε και «ωρίμασε» και καλλιτεχνικά. Μιλά στην εκπομπή της 4Ε και στο δημοσιογράφο Θανάση Κληματσίδα την επόμενη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

Λίγα λόγια για την Αρετή….

Η καλλιτεχνική της πορεία αρκετά μεγάλη αν αντιπαραθέσουμε την ηλικία της. Σήμερα παίζει σαντούρι και τραγουδά με μια φωνή που στο άκουσμά της σε γαληνεύει. Η Αρετή Κετιμέ μίλησε στην 4Ε με πραότητα και ταπεινότητα κάτι που την διακρίνει από μικρό παιδί. Άλλωστε αυτή λένε πως είναι η πρώτη ύλη από την οποία γίνονται οι μεγάλοι καλλιτέχνες.

Το 2000 και 2003 συμμετείχε στο Φεστιβάλ της Σύμης. Το 2002 όταν ο Γιώργος Νταλάρας ανακάλυψε το ταλέντο της την κάλεσε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα δίπλα του με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και την Μελίνα Ασλανίδου.

Το 2003 συμμετείχε στην παράσταση «αφιέρωμα στην Μικρά Ασία» κοντά στους Γιώργο Νταλάρα, Γλυκερία και ορχήστρα «Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Μαγνησίας στο Ηρώδειο. Αμέσως μετά τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε το CD  με τίτλο  «το τραγούδι της Αρετής».
  
Στην μεγαλύτερη στιγμή για την αθλητική ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, ήταν ένα μικρό κορίτσι ντυμένο στα άσπρα το οποίο έτρεξε στο κατάμεστο στάδιο με τα βλέμματα όλου του πλανήτη πάνω του. Η Αρετή Κετιμέ γίνεται ευρέος γνωστή πλέον μέσα στα 3 αυτά λεπτά και το όνομά της θα συνδεθεί με το σαντούρι και το παραδοσιακό τραγούδι.
 
Το 2005 συμμετείχε στις παραστάσεις «Αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα. Την ίδια χρονιά συμμετείχε στο δίσκο με τα τραγούδια της ταινίας «γαλάζιο φόρεμα» σε μουσική Διονής Τσακνή.
Το 2005 συμμετείχε στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Κιμούλη «Οιδίπους τύραννος» με τη Νόνικα Γαληνέα και κορυφαίο του χορού τον Γιώργο Νταλάρα.

Το 2008 έπαιξε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της «λατρευτικής εβδομάδας» με βυζαντινούς ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδος.

Το 2009 κυκλοφορεί τη δεύτερη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Με τη φωνή της Αρετής»
Την ίδια χρονιά έπαιξε στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας για τα εγκαίνια της Πατριαρχικής Βιβλιοθήκης.

Συμμετείχε στον εορτασμό των 85ων γενεθλίων του Μίκη Θεοδωράκη στο Λυκαβηττό με την «απαγωγή».
Έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ στο εξωτερικό εκπροσωπώντας την  Ελλάδα.

Έχει στο ενεργητικό της 3 προσωπικούς δίκσους  και 14 συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών. Τελευταίος δίσκος «Καλή σου τύχη»

Την Παρασκευή 7 Οκωβρίου στις 20:20 «Με γνώση και μεράκι» με την Αρετλη Κετιμέ. ΜΟΝΟ στην 4Ε . Φυσικά πάντα και δορυφορικά αλλά και μέσω ίντερνετ στο tv4e.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου