Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ KΑΙ ΠOΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Στις 29 Ιανουαρίου 2011  πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός  των τμημάτων του συλλόγου μας στο κέντρο PARADISE. Το Δ.Σ του συλλόγου ευχάριστη όλα τα μελή και τους φίλους του συλλόγου που μας τίμησαν, επίσης ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες που ήταν δωρηθέτες και συνέφεραν στο μέγιστο δυνατό με τα δώρα τους προς τον σύλλογο. Με την παρουσία τους τίμησαν το χορό ο Βουλευτής Ν.Δ Β’ Θεσσαλονίκης Κ. Καράογλου Θεόδωρος, Ο Αντιπεριφεριάρχης Κ.Φωτόπυλος Ευθύμιος, Ο Περιφερικός Σύμβουλος Κ. Καγιάς Γεώργιος, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας Κ. Δαϊκούδης Παναγιώτης, Οι Αντιδήμαρχοι Κ. Μπίκος Ιωάννης, Κ. Μανάκης Αλέξανδρος και Λαγωγιάννης Μανωλης, Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Χαλκηδόνας Κ.Βαϊνας Ζήσης, Κ. Κωνσταντίνος Χούλιας, Κ. Πατσίδης Πασχάλης, Κ. Βένετης Αθανάσιος, Κ. Οκλαλιώτης Ανδρέας, Ο πρώην Δήμαρχος Αγίου Αθανάσιου Κ. Αραμπατζής Αριστείδης και από την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων  Νομού Θεσσαλονίκης επί τον δημοσίων  σχέσεων Κ Ιωαννίδης Ιωάννης.
Επίσης τους χαιρετισμούς και τις ευχές τους για τον ετήσιο χορό του συλλόγου μας έστειλαν Ο Αντιπεριφεριάρχης Ν. Θεσσαλονίκης Κ. Τζιτζικώστας Απόστολος και Ο Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Β’ Θεσσαλονίκης Κ. Γερανίδης Βασίλειος.
Φωτογραφικά στηγμιότυπα από το ετήσιος χορός  των τμημάτων του Συλλόγο.
ΚΛΙΚ στις Φωτογραφίες για Μεγέθυνση

ΒΡΑΒΕΥΣΗ: Τ.ΧΑΡΙΖΑΝΗ, Τ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ  ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ
ΜΠΑΛΕΤΟ
ΤΜΗΜΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΧΟΡΟΥ

Από Αριστερά προς Δεξία  Ο Αντιδήμαρχος Χαλκηδόνας Κ. Μπίκος Ιωάννης, Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας Κ. Δαϊκούδης Παναγιώτης, Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκηδόνας Κ. Κωνσταντίνος Χούλιας και Αντιδήμαρχος Χαλκηδόνας Λαγωγιάννης Μανωλης, 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΜΠΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου